Ми разом - Ми сильні!

2020-02-04

/Files/images/1_2019-2020_nr/578.jpg

Щорічно 4 лютого у світі відзначається Всесвітній День боротьби проти раку.

І 13 гімназія не залишилася осторонь. У цей день була проведена активна інформаційна компанія з метою підвищення обізнаності про це захворювання, як одне із найстрашніших для населення.

У початкових класах класним керівниками були проведені виховні години з дітьми на тему: "Рожева стрічка - знак толерантності до людей, які долають захворювання".

У групі подовженого дня у межах виховної роботи практичним психологом було проведено захід під назвою: "Захисти та поважай". Метою якого є інформування дітей про небезпечні захворювання, важливість слідкування за своїм здоров'ям та формування толераетного ставлення до людей, які борються з хворобами.

Для учнів старших класів Соціально-психологічною службою був проведений інформаційно-профілактичний захід в знак підтримки та толерантного ставлення до осіб з захворюванням на рак, а також важливості профілактики захворювань та здорового способу життя. У межах заходу було переглянуто інформаційний фільм, у знак підтримки осіб з захорюванням на рак учні 11-их класів прикріпили рожеві стрічки, отримали спеціальні буклети на тему профілактики раку.

У холі гімназії небайдужими учнями було створено спеціальну живу локацію у вигляді рожевої стрічки, яка символізує повагу та толерантність до осіб з захворюванням на рак, під гаслом: "Ми разом - Ми сильні"!

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 117

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.